Informace z IDS JMK

Vážení čtenáři našeho Infomailu!

dnešní Infomail přináší informace o velkém balíku změn ve veřejné dopravě v Brně i mimo Brno.

Již od zítřka se mění dopravní obsluha Kuřimi, nová linka 304 spojí Kuřim s Brnem včetně nového způsobu odbavení Jezdi jednoduše. Mění se též obsluha Sentic a spojení Čebína. V Brně po mnoha měsících začne tramvaj 4 opět jezdit do Obřan, s tím se pojí další změny v autobusových linkách. Naopak v okolí ulice Hněvkovského v Brně dochází k přetrasování řady linek tudy projíždějících. Od 30.4. pak začíná další zásadní stavba a výluka na železnici mezi Střelicemi a Rapoticemi. Do Střelic poprvé začnou jezdit elektrické vlaky, dál převezmou cestující autobusy.

Přicházejí i turistické novinky! Od 1. máje opět začne jezdit TURISTBUS z Mikulova do Poysdorfu a z Podivína do Valtic, Schrattenbergu s propojením směr Herrnbaumgarten a Poysdorf. Vyjeďte si na výlet. Do Mikulova se z Brna dostanete o víkendu každou hodinu.

A kam na výlet o víkendu? Co třeba vyrazit v sobotu ráno na Pochod za krásami okolí Nedvědice, kam se z Brna dostanete přímým vlakem Pernštejn nejen z Hlavního nádraží, ale i ze Židenic, Lesné a Kr. Pole.

—————-

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 15/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásný i když trochu chladnější víkend!

KORDIS JMK, a.s.
koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje